Slaapt u in het Asgard hotel? Dan kunt u (tegen betaling) gebruikmaken van diverse faciliteiten.

Parkeren bij het Asgard hotel

Komt u met de auto? Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan op tijd een parkeerplaats te reserveren om dicht bij het hotel te kunnen parkeren. U krijgt van ons een parkeerpas die geldig is vanaf 15.00 uur op de dag van inchecken, tot 12.00 uur op de dag van uitchecken. De kosten hiervoor zijn €16,5 per nacht. De parkeerplaats bevindt zich op 2 minuten loopafstand van het hotel en de appartementen bij de oude kraamafdeling van het vroegere Diakonessenziekenhuis.

Groningen te fiets verkennen

Groningen is lopend goed te doen, maar wat dacht u van Groningen per fiets ontdekken? U huurt bij ons een fiets voor €8,50 per dag. Rij naar natuurgebied Kardinge, het Groninger landschap of bezoek verschillende kunstwerken in de wijken van de stad. Om zeker te zijn van een fiets raden wij u aan om deze van te voren te reserveren.

Bij de receptie van ons hotel kunt u verschillende gratis fietsroutes ophalen.

Sport vrijblijvend bij TrainMore

Lekker bewegen tijdens uw verblijf? Op 2 minuten loopafstand van het hotel, in het oude postkantoor van Groningen, kunt tijdens uw verblijf gratis gebruikmaken van de faciliteiten van sportschool TrainMore. TrainMore biedt zowel fitness als groepslessen aan. Geeft u bij het inchecken in ons hotel aan dat u gebruik wilt maken van deze sportfaciliteiten en wij brengen u graag op de hoogte van de mogelijkheden.

Ontbijt met producten uit de provincie

Maak kennis met de heerlijke producten uit de Provincie. Wij zorgen elke ochtend voor een puur en krachtig ontbijt dat bestaat uit biologische- en streekproducten van lokale Groningse boerderijen en leveranciers.

Kies voor biologische broodjes van de Organic Oldenwald bakery in Zeist of voor ons elke dag vers gebakken volkoren brood met meel van de Wilhelmina Molen in Groningen. Een must op de verse broodjes zijn de heerlijke pure kruiden kazen van een kaasboerderij ten Noorden van Groningen, die wij eens in de paar weken bezoeken om inkopen te doen. Of wat dacht u van een broodje met biologisch vlees van De Groene Weg slagerij aan het Boterdiep? Deze biologische slagerij kiest het vlees met zorg uit bij verschillende boerderijen. Vul uw gezonde ontbijt aan met appelsap en jam met 100% puur fruit, gemaakt door de Groninger Landwijn boerderij in Meedhuizen. U kunt uw ontbijt zowel in ons restaurant als op uw kamer nuttigen.

Heeft u geen tijd voor het ontbijt? Vraag dan bij het inchecken een ontbijtpakket bij ons aan, gevuld met genoemde heerlijke en pure producten die u onderweg naar uw bestemming kunt opeten.

Heeft u een allergie of bepaalde wensen zoals vegetarisch opties? Geef dit dan van te voren aan bij uw reservering zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

Kosten van ons ontbijt: €16,50

Ontbijt op de kamer: €20

Dineren

In november en december bieden wij u tijdelijk een heerlijk diner aan, bereid door de chefs van Restaurant Schuitendiep. Klik hier voor meer informatie.

Ontbijttijden

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 10:00 uur
Zaterdag en zondag 08:30 – 11:00 uur