Zoekt u een plek om te vergaderen in Groningen? Het Asgard Hotel beschikt over een representatieve vergaderruimte op een toplocatie vlak bij het centrum en het centraal station van Groningen. Komt u met de auto? U bent ook binnen vijf minuten van de snelweg bij het Asgard Hotel, vanaf de A28 of de A7.


Zaalhuur €27,50 per uur

De vergaderruimte biedt ruimte voor maximaal 14 personen. Tijdens het vergaderen kunt u gebruik maken van een tv-scherm, flipovers en een whiteboard. Heeft u iets speciaals nodig of heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken wij wat de mogelijkheden zijn voor uw vergadering in Groningen.

Even ertussen uit om de benen te strekken en een frisse neus te halen? Een wandeling door de historische binnenstad van Groningen is een fantastische afwisseling van het vergaderen. Kortom, het is niet moeilijk om een top vergaderlocatie in Groningen te vinden. Wees er snel bij en reserveer deze vergaderruimte in het centrum.

Vergaderruimte Groningen centrum


Koffieverzorging (onbeperkt)

Wij bieden u een vergaderlocatie waar u alles uit handen kunt geven. Op verzoek verzorgen wij ook koffie en thee. Dit wordt onbeperkt bijgevuld tijdens uw vergadering. Wij serveren hier de beroemde Groninger Knol’s koek bij.

Koffie- en thee kosten:

€7,50 per dagdeel per persoon
€15,00 per dagdeel per persoon

 

Lunch in combinatie met vergadering (vanaf 4 personen)

Wordt het lange vergadering? Laat dan ook de lunch door ons verzorgen, vanaf vier personen verzorgen wij een uitgewogen maaltijd. Wij zorgen voor een biologische lunch bestaande uit lokale producten uit de Provincie Groningen. Wij kunnen de lunch serveren in de vergaderruimte, als buffet, of een tafel dekken voor u en al uw collega’s.

De lunch kost €15,00 per persoon.

Tip: bij het huren van de zaal voor 1 dag betaalt u €190