Boek uw vergaderarrangement in Asgard Hotel te Groningen

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Groningen waar u in alle rust een overleg kunt houden? Dan biedt het Asgard Hotel u de representatieve ruimte die u nodig hebt. Onze vergaderruimte bevindt zich op een toplocatie, gelegen op loopafstand van het Groningse stadscentrum en het centraal station. Ook per auto is ons stijlvolle designhotel vanaf de snelwegen A28 en A7 binnen 5 minuten bereikbaar. Boekt u bij ons een vergaderarrangement, dan kunt u met maximaal 14 personen gebruik maken van onze zaal.

Een geheel verzorgd vergaderarrangement in Groningen

U huurt onze stijlvolle ruimte al voor € 27,50 per uur. Dit bedrag is inclusief voorzieningen zoals flipovers, een whiteboard en een tv-scherm. Indien gewenst voorzien wij uw gezelschap tijdens de vergadering onbeperkt van koffie en thee. De kosten hiervoor bedragen € 12,50 per persoon, per dagdeel. Uiteraard kunt u ook andere wensen, of extra faciliteiten die u in de vergaderruimte nodig hebt, bij ons aanvragen. In goed overleg doen wij er alles aan om uw vergadering soepel te laten verlopen.

onze vergaderruimte in het centrum van Groningen

Vergaderen inclusief heerlijke lunch

Tevens bestaat de mogelijkheid om in onze vergaderlocatie de lunch te gebruiken. U kunt al vanaf vier personen van onze biologische lunch genieten. Deze uitgebalanceerde maaltijd wordt samengesteld uit regionale en biologische producten. We serveren de lunch naar keuze als buffet. Voor de lunch brengen wij € 16,50 per persoon in rekening. Even een frisse neus halen tussen de bedrijven door? Vanuit ons sfeervolle jaren ’30 pand wandelt u in enkele minuten naar de gezeligste winkelstraatjes in het hart van de stad. Wilt u onze vergaderlocatie in Groningen reserveren? Neem dan snel contact met ons op!